Lørdag 19 august kan du få oppleve Live i Marka med deLillos og Kork på Oslos mest unike konsertarena, nye Frognerseteren Amfi.

Rett ovenfor Holmenkollen ligger Oslos nye, spennende konsertscene Frognerseteren Amfi. Med byens flotteste utsikt og kun plass til 750 tilskuere skal amfiet åpnes 19. august med en unik konsert, deLillos med fullt orkester. Og når det først skjer er det selvfølgelig med selveste KORK. 

Frognerseteren Amfi er naturens egen scene som bare har ventet på en storslått oppsetning, og hva er ikke bedre enn et band og et orkester? Hele norges KORK, med sitt allsidige reportoar og dyktige musikere, sammen med Oslos band nummer én blir det nettopp det. 

Det er vanskelig å finne ord på hvilken betydning sangene til deLillos har betydd for mange av oss, til fest, til hverdags, til alle som føler seg litt dumme eller tøffe. Og det vil bli en ekstra dimensjon til sangene når KORK med fullt orkester vil gi de mange kjente og kjære sangene til deLillos et ekstra løft. 

Kjøp billetter her!

Mer om konserten her