Velkommen til en konsert litt utenom det vanlige.  Det blir en utradisjonell konsertform hvor jeg har valgt å bryte det 'klassiske' mønsteret ved å leke med repertoaret og spillerommet. Musikken er valgt fra en privat 'all-time-classical-favourite' liste med tittelen Anima (sjel på latinsk) som tema for kvelden. 

Året 2017 har vært et spesielt år for meg. Jeg har valgt å å roe ned tempoet og prøve å bli flinkere med tiden. For meg er det den største gaven en kan gi seg selv. Tid. Dette er noe som betyr mye for meg og som opptar mye av oppmerksomheten min. Å være tilstede, uten å måtte jage fremtiden. Sålangt har jeg prioritert å dyrke og høre etter min indre stemme, en stemme vi alle har i oss, men som fort kan forsvinne i bakgrunnen med all jaget og støyet rundt oss. 

Med dette i fokus ønsker jeg å skape en kveld hvor alle skal tillate å være seg selv. Helt fri fra regler og normer. Lytte til seg selv, til sjelen.

Billetter kjøpes her:

https://oslocamerata.ticketco.no/e/oslo_camerata_og_catharina_chen/

Andre konserterdager:

22.oktober kl 19.30: Sarpsborg Metodistkirke

25.oktober kl 19.00: Asker Kulturhus