TRIO Åpen består av en fiolinist, en cellist og en slagverker. De liker å spille sammen; enten ved at alle tre spiller samtidig eller at de musiserer to og to. Noen ganger synes Catharina, Frida og Tor at det bare er fint å sitte helt, helt stille og lytte mens en og en spiller. - Da kan vi liksom se tankene til de andre, sier Frida. Og de må lytte veldig godt til hverandre. De har nemlig lovet hverandre at de på denne turneen alltid skal være åpne og lytte til det de andre ønsker å fortelle gjennom spillet sitt. Musikerne tror at det er mulig for publikum å kjenne igjen alle følelsene, selv om samtalen er uten ord.

Svarene på hvordan spillet blir, får publikum i denne konserten som heter TRIO Åpen. Og det er ikke hvem som helst som spiller instrumentene! På fiolin møter dere Catharina Chen, som er tidenes yngste orkesterleder ved Den Norske Opera & Ballett i Oslo. På cello spiller Frida Frederikke Waaler Wærvågen, som allerede er en internasjonal utøver, og på slagverk medvirker, ikke minst, den erfarne improvisasjonsmusikeren og komponisten Tor Haugerud.

Etter konserten blir utøverne igjen en liten stund, for å høre hva dere tenker om konserten og det dere har sett og hørt. Er det noe spesielt dere undrer på eller fabulerer over?

Les mer her